Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Referenties van gerealiseerde kerstverlichting


Hieronder treft u een representatief overzicht van een aantal door Altitude Services gerealiseerde projecten. Indien er bij deze projecten gebruik is gemaakt van kerstverlichting welke in de webshop te koop is, wordt dit met een link naar het betreffende product vermeld.
 

ijspegelverlichting in winkelstraat

Kerstverlichting Haagsche Entree

Deze sfeervolle kerstverlichting decoreert de Herengracht, de Korte Poten en de Korte Houtstraat in Den Haag. Zodra u vanaf Station Den Haag Centraal naar het Plein loopt zal deze feestverlichting u niet kunnen ontgaan! Deze kerstverlichting is opgebouwd uit Ice Light 58 gecombineerd met een FiberBall


feestverlichting Voorhout

Feestverlichting in Voorhout

In de plaats Voorhout is op verschillende locatie feestverlichting aangebracht. Het gehele centrum is voorzien van op maat gemaakte ornamenten. De Deze ornamenten zijn hier zowel aan de lantaarnopalen als tegen de gevels bevestigd.


 


Winkelcentrum Leidschenveen

In winkelcentrum Leidschenveen te Den Haag hangen ruim 60 gevelornamenten. Deze ornamenten zijn in samenspraak met de opdrachtgever speciaal voor dit winkelcentrum ontworpen en vervaardigd.
 


kerstboom bij modehuis Roetgerink in Enter

Kerstboom bij Roetgerink in Enter

Door het hele land versiert Altitude Services kerstbomen. Ook bij Roetgerink in Enter wordt jaarlijks een prachtige kerstboom geplaatst die wordt verlicht met ruim 500 meter boomverlichting


 


De Luifelbaan in Leiden

De hiernaast getoonde overspanningen in winkelcentrum "de Luifelbaan" te Leiden heeft Altitude Services in samenspraak met de opdrachtgever ontworpen, geleverd en gemonteerd. De gebruikte verlichting is LED Ice Light 76 gecombineerd met motieven.
 


kerstboom tegen gevel flat

Kerstboom tegen gevel

In Hoek van Holland is tegen de gevel van deze flat een een grote kerstboom gemaakt. Vanuit het winkelgebied en de markt is dit een echte eye-catcher.

 


Boomverlichting Deurne

Boomverlichting Marktplein

Op het Marktplein in Deurne zijn de bomen voorzien van boomverlichting.

Bij deze bomen is er gebruik gemaakt van de complete sets boomverlichting van het AS Connectable Light System 


kerstverlichting winkelcentrum Vlaardingen

Kerstverlichting Vlaardingen

In Vlaardingen worden meerdere winkelcentra en winkelgebieden door ons voorzien van kerstverlichting. Op vrijwel elke locatie is hierbij gekozen voor ijspegelverlichting tegen de gevel of onder de luifels. Deze vorm van feestverlichting staat garant voor een sfeervol resultaat en is vrijwel overal toepasbaar. 
 


ING Herengracht Amsterdam

Dit prachtige grachtenpand aan de Herengracht is zeer sfeervol verlicht met op maat gemaakte kerstverlichting. Bij het ontwerp van deze sfeerverlichting is nadrukkelijk gezocht naar een decoratie die past bij de stijl van het pand.
 


kerstverlichting Schiebroek Rotterdam

Winkelcentrum Schiebroek Rotterdam

Alle luifels in winkelcentrum Schiebroek worden in de wintermaanden gedecoreerd met ijspegelverlichting. Mede door deze kerstverlichting is de kerstsfeer duidelijk aanwezig in dit winkelgebied.


 


Feestverlichting Politie Haaglanden

Rond de kerstdagen voorziet Altitude Services ook de politie Haaglanden van feestverlichting. Zowel binnen als buiten wordt het gebouw met verschillende soorten kerstverlichting sfeervol gedecoreerd.
 


 

Kerstverlichting Amsterdam

Altitude Services heeft in de PC-Hooftstraat te Amsterdam het ontwerp, de levering en de montage van de zeer in het oog springende kerstverlichting voor het "Museum Hotel" verzorgd.
  

Sancta Maria

Op dit prachtige landgoed in Noordwijk heeft Altitude Services 2 mooie bomen mogen voorzien van boomverlichting. Een geweldige eye-catcher wanneer je het park op komt rijden. De complete sets boomverlichting van het "AS Connectable Light System" laten dit ontwerp goed tot zijn recht komen. 


 

Vijverhoek Zoetermeer

De kerstverlichting in Winkelcentrum de Vijverhoek in Zoetermeer is door Altitude Services ontworpen en gemonteerd.  Er is hier gebruik gemaakt van gevelverlichting Ice Light 58.
  
kerstverlichting aan bedrijfspand

Kerstverlichting bij "van Zanden" in Maassluis

De gevel van "van Zanden orthodontie" in Maassluis is in de winter voorzien van ijspegelverlichting met strengen tot 90cm


 


Muziekwijk Almere

Ook in Almere is Altitude Services actief. Winkelcentrum Muziekwijk wordt al vele jaren door ons voorzien van feestverlichting. De feestverlichting draagt hier, naast de sfeer, ook bij aan een gevoel van veiligheid in de donkere dagen.
 


Teasers Amsterdam

Jarenlang zorgden de 'kerstbomen' van Altitude Services voor een blikvanger op het toenmalige Teasers aan het Damrak in Amsterdam. 

 


Christiaan Huygensplein Amsterdam

De feestverlichting rondom het Christiaan Huygensplein in Amsterdam draagt ook overdag positief bij aan de sfeer in het winkelcentrum. Vanwege de lage luifel is hier gekozen om gebruik te maken van Cluster Light.
 


Holtenbroek in Zwolle

De gehele straatkant van het winkelcentrum Holtenbroek in Zwolle is gedecoreerd met Giant IceLite.


 


Boomverlichting Intratuin

Bij Intratuin te Voorschoten hebben wij deze zeer grote boom voorzien van kerstverlichting. Een echte eyecatcher!

Er is bij het verlichten van deze boom gebruik gemaakt van String Light boomverlichting


Feestverlichting centrum Deurne

Altitude Services heeft het centrum van Deurne voorzien van nieuwe feestverlichting aan straatoverspanningen. 

Bij deze straatoverspanningen is gebruik gemaakt van guirlandes in combinatie met een ornament.


WOOON Leiderdorp

Woonboulevard WOOON in Leiderdorp wordt tijdens de feestmaanden sfeervol verlicht met kerstverlichting. De feestverlichting die is toegepast bestaat o.a. uit ornamenten aan de lantaarnpalen, gevelverlichting onder de luifel en overspanningen over de weg.


kerstverlichting de Sjees in Delft

"de Sjees" aan de Markt in Delft

De gevel van restaurant de Sjees aan de Markt in Delft wordt met kerst sfeervol verlicht met op maat gemaakte lichtnetten


 


RDW Zoetermeer

Dit kantoorgebouw van de RDW aan de ringweg van Zoetermeer heeft als blikvanger een pilaar van ruim 15 meter door ons laten verlichten.

 


Ophaalbrug Schipluiden

De ophaalbrug van Schipluiden wordt in de kerstperiode geheel omwikkeld met StringLite boomverlichting.


 


gevelverlichting Drakes Damrak

"Drakes" aan het Damrak in Amsterdam

De gevel van Drakes wordt gedecoreerd met lichtgordijnen welke voor deze gevel op maat zijn gemaakt. Hierdoor ontstaat een strak en toch sfeervol resultaat.