Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

professionele boomverlichting voor grote bomenKoppelbare boomverlichting en kerstboomverlichting

Professionele LED kerstverlichting voor in bomen en kerstbomen van 2 tot 30 meter.

Deze LED boomverlichting is geschikt voor permanente montage in zowel loofbomen als naaldbomen. Ook bij tijdelijke boomverlichting in kerstbomen kunnen deze duurzame producten perfect worden toegepast .Door het koppelbare universele aansluitsysteem is niet alleen kerstverlichting van hetzelfde type koppelbaar, maar kunt u alle verlichting uit de webshop met deze kerstverlichting combineren.

Met de boomverlichting in deze categorie kunt u uw eigen set samenstellen met de gewenste hoeveelheid verlichting.
Altitude Services levert voor elke maat boom ook complete standaard sets boomverlichting welke populair zijn bij hoveniers en installateurs.
 

Bezig met laden...
AS String Light - 60 LED's / 10m
Deze boomverlichting is de beste keus voor het decoreren van grote bomen. Door de optimale afstand tussen de LED's ontstaat een mooi gelijkmatig lichtbeeld.
€ 30,00 excl. btw
€ 36,30 incl. btw
Per stuk
 
AS String Light - 100 LED's / 10m
Deze boomverlichting is de beste keus voor het decoreren van kleine bomen en kerstbomen. Door de kortere afstand tussen de LED's ontstaat een vol lichtbeeld.
€ 39,50 excl. btw
€ 47,80 incl. btw
Per stuk
 
Boomverlichting op 31V laagspanning
Complete set professionele boomverlichting werkend op een veilige laagspanning van 31 Volt. Trafo - verlengsnoer - verdeler - 100m boomverlichting (20 segmenten van 5m)
€ 432,50 excl. btw
€ 523,33 incl. btw
Per set
 
Party Lite 20m (incl. 20 lampen)
Traditionele kerstverlichting met grote lampen. Zeer eenvoudig aan te brengen en zeer robuust. Deze verlichting wordt geleverd INCLUSIEF 20 LED lampen (golf ball E27).
€ 169,00 excl. btw
€ 204,49 incl. btw
Per stuk
 
 Bent u als particulier op zoek naar goede koppelbare boomverlichting tegen een uitstekende prijs?
Neem dan een kijkje in onze "Koopjeshoek".

Hier vindt u professionele koppelbare boomverlichting voor gegarandeerd de laagste prijs.

Let op! Wanneer u de kerstverlichting zeer intensief en professioneel gaat gebruiken adviseren wij u te kiezen voor de beste kwaliteit kerstverlichting en gebruik te maken van het "AS Connectable Light System". U zult dan het langst plezier hebben van uw verlichting.