Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Full-service en maatwerk


Sfeervolle kerstverlichting brengt een winkelstraat tot leven Kerst- en gevelverlichting passend bij de gewenste uitstraling Stijlvolle kerstverlichting voor een feestelijke gevel. Altitude Services is een specialist op het gebied van boomverlichting! Kerstverlichting aan overspanningen; in alle soorten en maten

Zoekt u kerstverlichting voor uw winkelstraat, winkelcentrum of bedrijf?
Altitude Services voor al uw feestverlichting. 

Feestelijke kerstverlichting of boomverlichting biedt uw bedrijf, winkelstraat, winkelcentrum of overheidsinstantie een sfeervolle en chique uitstraling. Toch is het voor veel bedrijven en particulieren niet gemakkelijk om binnen het ontwerp en met de montage het gewenste resultaat te bereiken. Ook het onderhoud en de opslag is soms lastig te realiseren. Vandaar dat Altitude Services sinds 2003 voor vele gebouwen, winkelstraten, gevels en bomen succesvolle ontwerpen heeft geleverd en de verlichting heeft gemonteerd. 
U kunt bij Altitude Services terecht voor:

Ontwerp - Levering - Montage - Demontage - Opslag - Onderhoud 

van uw feestverlichting en kerstverlichting.


Sfeerverlichting op maat

Feestverlichting is bij uitstek de ideale sfeermaker in de feestmaanden. Het is hierbij wel van belang dat passende kerstverlichting voor de juiste locatie wordt gekozen en dat deze feestverlichting zorgvuldig wordt gemonteerd. Altitude Services is een specialist op het gebied van sfeerverlichting op maat. Of het nu gaat om het decoreren van een winkelstraat, winkelpand, bedrijf of boomverlichting, Altitude Services is van alle markten thuis. 

Zodra u uw wensen te kennen geeft gaan wij hiermee aan de slag. Altitude Services zal na zorgvuldig overleg en met inachtnemening van het eventueel beschikbare budget een passend ontwerp voor u maken. 

Aangezien geen enkel gebouw, winkelstraat of boom hetzelfde is en geen enkele wens betreffende de verlichting gelijk is, zal Altitude Services altijd maatwerk leveren. Uw gevel- decoratie of boomverlichting zal na zorgvuldig overleg worden opgebouwd uit standaard producten die zijn gecombineerd of uit op maat gemaakte ornamenten. 


Voor ieder wat wils

Voor ieder budget is er een passende oplossing te vinden. De keuze van de toegepaste kerstverlichting is uiteraard ook afhankelijk van de locatie en de montagemogelijkheden ter plekke. Een aantal populaire, veel toegepaste opties die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

  • Met kerstverlichting versierde, aluminium ornamenten aan straatoverspanningen. 
  • Zelf samengestelde straatoverspanningen, versierd met losse producten. 
  • Ornamenten aan de gevel of aan lantaarnpalen. 
  • Het creëren van lichtlijnen langs gevels of luifels 
  • Uiteraard niet te vergeten; (kerst) boomverlichting.

Huren of Kopen?

Altitude-Services biedt u de mogelijkheid om verlichting te huren of zelf aan te schaffen. Wat voor u het voordeligst is bepaalt u zelf. Als u jaarlijks over een vast budget beschikt dan kan huren aantrekkelijk zijn. Hiermee worden voor een vast bedrag al uw zorgen omtrend de kerstverlichting uit handen genomen.

Wanneer u echter de mogelijkheid heeft om te investeren in de aanschaf van kerstverlichting bent u op de lange termijn goedkoper uit, heeft u meer vrijheid én kunt u desgewenst gebruik maken van de gemakken van een service-pakket. Met dit service-pakket verzorgt Atitudes Services de montage, demontage, opslag en onderhoud van uw kerstverlichting.

Als derde optie biedt Altitude Services een huur-koop variant. Hierbij geniet u de voordelen van zowel huren als kopen en maakt u tevens gebruik van een zeer aantrekkelijke financiering.


Meer weten?

Indien u graag meer informatie ontvangt over wat Altitude Services voor u kan betekenen, verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.
U heeft daar tevens de mogelijkheid om een foto van de betreffende situatie toe te voegen. Op deze manier krijgt Altitude Services een beeld van de situatie en kunnen wij in de meeste gevallen al de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Uiteraard komt er daarna ook graag iemand bij u langs om in een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door te nemen.

Voor vragen kunt u uiteraard ook bellen met 079-3602849.

Contactformulier


Velen gingen u voor!

Altitude Services werkt al sinds 2003 voor een verscheidenheid aan klanten. Bekijk hier ter referentie een aantal reeds gerealiseerde projecten.

Referenties