Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Bestelinformatie


Verzending en levertijd

Voor de verzending van uw bestelling maken wij gebruik van de service van DHL en PostNL. 

Altitude Services streeft ernaar om uw bestelling al op de dag van plaatsing naar u te verzenden. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling dus al de volgende dag in huis. 

Het kan echter voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht. De te verwachtte levertijd staat dan bij het product vermeld.

Wanneer wij uw bestelling niet binnen 3 dagen kunnen leveren zullen wij altijd eerst contact met u opnemen om u op de hoogte te houden.

Mocht u uw bestelling zeer dringend nodig hebben dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Wij zullen er dan alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren.

Voor bestellingen onder € 100,- wordt een bijdrage in verzendkosten van € 7,50 gerekend. Bij bestellingen vanaf € 100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Betaalopties

U kunt uw bestellingen in deze webshop op de volgende manieren betalen:
 

iDEAL 

iDEAL is in Nederland de meest gebruikte betaalmethode.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


Mister Cash/Bancontant (Begie)

Dit is de Belgische variant van iDEAL. Bij het gebruik van dit betalingssysteem worden er door de bank extra kosten naar ons in rekening gebracht. Deze kosten willen we niet doorberekenen in de producten aangezien deze slechts voor dit betalingssysteem gelden. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt deze extra kosten naar u door te berekenen. De extra kosten voor afrekenen met Mister Cash bedragen 2% van het totaalbedrag.


Bankoverschrijving

Het is altijd mogelijk een normale bankoverschrijving te doen. Wanneer u tijdens de bestelprocedure voor deze betaaloptie kiest, onvangt u in de bevestigings email onze bankgegevens. Houd er rekening mee dat het 2 dagen kan duren voor uw betaling bij ons verwerkt is. Na ontvangst van het totaalbedrag zal uw bestelling worden verzonden.

let op: kies bij een internationale overschrijving altijd voor gedeelde kosten, transacties waarbij de kosten voor de ontvanger zijn zullen niet worden geaccepteerd. 

VERMELD ALTIJD UW ORDERNUMMER!
 

Onder rembours

Deze optie is alleen beschikbaar voor verzendingen binnen Nederland.
Bij een bestelling onder rembours betaalt u bij aflevering het totaalbedrag aan de koerier.

De bijdrage in verzendkosten is bij deze optie € 10,00
 

Afhalen

Het is ook mogelijk om de producten bij ons af te halen. Deze optie komt u vanzelf tegen tijdens de bestelprocedure. Plaats altijd eerst een bestelling via onze site, u ontvangt dan vanzelf een bericht wanneer uw bestelling voor u klaar staat. U kunt bij ons alleen contant afrekenen. Pinnen is helaas niet mogelijk.
 

AfterPay

AfterPay voert voor Altitude Services het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Altitude Services betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy verklaring zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Voor het gebruik van de betaalmethode AfterPay brengen wij u € 0,99 in rekening.


Retourbeleid

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via onze webshop bieden wij u mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start één dag na ontvangst van de producten.

Als de goederen ongebruikt, compleet en in originele en onbeschadigde verpakking geretourneerd zijn, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening.
 

Procedure retourzending

Indien u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product wilt retourneren vragen wij u om dit als volgt te doen:

 1. Stuur ons een email met daarin de volgende gegevens: 

  • uw naam -en adresgegevens, 
  • het factuurnummer van de bestelling,
  • uw bank- of girorekeningnummer waarop wij het aankoopbedrag terug kunnen storten.
    
 2. Verzend het product na aanmelding vervolgens binnen 14 dagen met alle geleverde toebehoren in de originele verpakking naar het volgende adres:

  Altitude Services
  o.v.v. retourzending [uw ordernummer]
  Laan van Waanhaven 105
  2497GK Den Haag
   
 3. Na ontvangst en controle van uw retourzending zullen wij het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening storten. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Voor uw retourzending kunt u tevens gebruik maken van het retourformulier in onderstaande link.

Garantie

Altitude Services verleent 12 maanden garantie op alle door haar geleverde producten.

Mocht een product binnen deze termijn onverhoopt defect raken kunt u deze naar ons retour sturen. Altitude Services zal het product dan kostenloos repareren of vervangen.

 


Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle geleverde producten en diensten van Altitude Services.